Over ons

Het team van MantelPlus vindt dat het leven ook leuk moet zijn als je ouder wordt of een beperking hebt. Uit ervaring weten wij dat het niet altijd makkelijk is om mantelzorg te combineren met een drukke baan en een gezinsleven. Ook zien wij dat veel mensen geen beroep op hun omgeving willen doen, omdat ze zich schuldig voelen om weer iets te moeten vragen. Ze willen niemand tot last zijn. Wij denken dat MantelPlus uw leven - of dat van uw dierbare - een stuk aangenamer kan maken. En verdienen wij het niet allemaal om op een fijne manier ouder te mogen worden?

 

Team MantelPlus




 

 


Mijn naam is Anneke Peerdeman. Ik woon in de wijk Driemanspolder in Zoetermeer met mijn man en twee dochters van 21 en 19 jaar. Beide dochters wonen nog thuis maar studeren in Leiden. Ons huis is inmiddels ook een thuis geworden voor twee poezen uit het dierenopvangcentrum en sinds een paar jaar is onze jongste dochter de trotse eigenaresse van een paard. Al 26 jaar ben ik in de zorgsector werkzaam. In deze periode heb ik veel mensen, met name ouderen, geholpen met het aanvragen van toeslagen of het doorgeven van wijzigingen in de persoonlijke situatie. Wat ik belangrijk vind in het leven is genieten van de kleine dingen. Maar dat valt in deze maatschappij niet altijd mee. Het hoeft maar heel klein te zijn zoals je favoriete nummer horen op de radio of het voelen van de voorjaarszon. Ik denk dat het geluk in deze kleine dingen zit.

 


 

Mijn naam is Carina Bosch. Ik ben getrouwd en moeder van een tweeling in de puber leeftijd. Ik heb jaren op een financiële administratie gewerkt, telkens bij bedrijven in sector Zorg en Welzijn. Door mijn achtergrond (ik ben opgegroeid met een gehandicapte vader) heeft dit altijd mijn warme belangstelling gehad. Mijn moeder heeft mijn gehandicapte vader tot zijn overlijden zoveel mogelijk zelf verzorgd. Haar creativiteit in het zoeken naar oplossingen is mijn voorbeeld. Helaas heeft zij nu zelf enige ondersteuning nodig, o.a. vervoer en begeleiding naar artsen, hulp bij het invullen van formulieren en de administratie bij houden. Ik bied haar graag mijn hulp. Ook u ondersteun of begeleid ik graag, zodat u zo lang mogelijk alles zelf in eigen regie kan blijven doen.



Plezier hebben in je leven is belangrijk. En ik denk dat bij het ouder worden het nog belangrijker wordt om plezier in het leven te houden. Mijn naam is Mary Marques. Ik ben getrouwd met Paulo en ook hij is werkzaam bij MantelPlus. Samen hebben we twee zonen die inmiddels beiden al de puberleeftijd hebben bereikt. Hoewel ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben, werk ik ook al geruime tijd in de sector Zorg en Welzijn. De laatste jaren ben ik werkzaam als intaker. Dit houdt in dat ik met een cliënt zijn dagbesteding bespreek en ook wat hij uiteindelijk zou kunnen bereiken. Hiervoor moet administratief veel worden geregeld. Thuis houd ik erg van koken en ga ik er graag op uit. Graag zou ik dit ook met u doen. Ik denk dat al mijn ervaringen goed van pas komen bij MantelPlus.

 

 


Mijn naam is Paulo Marques. Ik ben getrouwd met Mary en ook zij is werkzaam bij MantelPlus. Onze oudste zoon is groot fan van een aantal bands en bezoekt veel concerten. Onze jongste zoon is een enthousiaste keeper. Op zaterdag zijn wij dan ook vaak op het voetbalveld te vinden. Mijn grootste interesse ligt op het vlak van multimedia en telefonie. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de dienstverlening in deze branche. Ik ben dan ook vrij goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik los graag problemen op en vind het leuk om mensen te helpen en dingen uit te leggen. Dus mocht u ergens tegen aan lopen of vragen hebben, dan help ik u graag.

 

 


Hoewel ik de jongste ben in het team van MantelPlus, heb ik al een aantal jaar ervaring in de zorgsector. Mijn naam is Irene Peerdeman en op dit moment volg ik de studie Criminologie op de Universiteit van Leiden. Voorafgaand aan deze studie heb ik een aantal jaar op een zorgadministratie gewerkt van een zorginstelling. Hier heb ik ervaring opgedaan met het verwerken van CIZ-indicaties en het telefonisch afhandelen van zaken die met zorg te maken hebben. Omdat ik vlak bij mijn opa en oma woon, komen ze met al hun problemen met hun mobiele telefoon of het internet bij mij. Gelukkig heb ik ze tot nu toe altijd nog kunnen helpen. Omdat ik het erg leuk vind om veel contact met mensen te hebben, denk ik het team van MantelPlus goed te kunnen aanvullen.